Cestovní zpráva ze zahraniční služební cesty do Chorvatska ve dnech 20. - 29. 9. 2013 - Hrabánková, Anna (VÚV TGM, v.v.i., 2013)
Účast na konferenci "Sustainable development of Energy, Water and Environment systems (SDEWES)".