Cestovní zpráva ze zahraniční služební cesty do Německa ve dnech 23. - 26. 7. 2013 - Eckhardt, Pavel (VÚV TGM, v.v.i., 2013)
Rekognoskace terénu a měření pramenů v saském hraničním území pro projekt GRACE.