Cestovní zpráva ze zahraniční služební cesty do Polska ve dnech 13. - 16. 6. 2013 - Martínková, Marta (VÚV TGM, v.v.i., 2013)
Účast na setkání řídícího výboru a na jednání pracovní skupiny 4. - 2 (downscaling of climate data) COST Activity FloodFreq. Implementace řešení dopadů klimatické změny do systému ochrany před povodněmi v Polsku.