Cestovní zpráva ze zahraniční služební cesty do Německa dne 22. 5. 2007 - Křivánek, Svatopluk (VÚV TGM, v.v.i., 2007)
Účast na prohlídce hraničního vodního toku Lužní potok, mezi hraničními znaky 3/7 až 4, v hraničním úseku I.