Cestovní zpráva ze zahraniční služební cesty do Německa ve dnech 17. - 18. 4. 2013 - Kalinová, Marie (VÚV TGM, v.v.i., 2013)
Informace o postupu prací na projektu Společně využívané podzemní vody na česko-saském pomezí (GRACE) a příprava výstupu z projektu pro 15. zasedání Stálého výboru Sasko.