Cestovní zpráva ze zahraniční služební cesty do Německa ve dnech 12. - 14. 9. 2012 - Eckhardt, Pavel (VÚV TGM, v.v.i., 2012)
Prvotní rekognoskace terénu a měření pramenů v saském hraničním území pro projekt GRACE.