Cestovní zpráva ze zahraniční služební cesty na Slovensko ve dnech 25. - 29. 6. 2012 - Němejcová, Denisa (VÚV TGM, v.v.i., 2012)
Účast na XVI. konferenci České a Slovenské limnologické společnosti. Témata přednášek: Vysychání toků v období klimatické změny: predikce rizika a biologická indikace epizod vyschnutí jako nové metody pro management vodního hospodářství a údržby krajiny.