Cestovní zpráva ze zahraniční služební cesty do Francie ve dnech 28. - 31. 5. 2012 - Finger, Petr (VÚV TGM, v.v.i., 2012)
26. zasedání pracovní skupiny SLP při OECD, zasedání se koná každoročně, probírají se na něm aktuální otázky systému.