Cestovní zpráva ze zahraniční služební cesty do Rakouska ve dnech 22. - 28. 4. 2012 - Blažková, Šárka (VÚV TGM, v.v.i., 2012)
Účast na General Assembly EGU, UNESCO. Vyplavování nutrientů a modelování dlouhých řad maximálních ročních průtoků; účast na schůzce FRIEND a presentace za skupinu o povodních.