Cestovní zpráva ze zahraniční služební cesty do Polska ve dnech 11. - 14. 10. 2011 - Prchalová, Hana (VÚV TGM, v.v.i., 2011)
21 st Meeting of the Working Group C Groundwater for the WFD Common Implementation Strategy, Workshop "Climate Change Impacts on Groundwater". Workshop byl zaměřen na problematiku vlivu klimatické změny na podzemní vody - sucho, nedostatek vody, intruze slaných vod a nedosažení dobrého kvantitativního stavu.