Cestovní zpráva ze zahraniční služební cesty do Rumunska ve dnech 4. - 9. 10. 2011 - Kubíková, Lucie (VÚV TGM, v.v.i., 2011)
Účast na mezinárodní konferenci Aquatic Biodiversity International Conference.