Cestovní zpráva ze zahraniční služební cesty na Nový Zéland ve dnech 14. - 27. 9. 2011 - Mlejnková, Hana (VÚV TGM, v.v.i., 2011)
Účast na 16th International Symposium on Health-Related Water Microbiology" se zaměřením na problematiku klimatických změn a přírodních katastrof, sledování zdrojů mikrobiální kontaminace vod (microbial source tracking), rekreační vody, epidemiologii chorob přenášených vodou, kontaminaci vod v rozvojových zemích, mikrobiální hodnocení rizik a nové metodické techniky.