Cestovní zpráva ze zahraniční služební cesty do Rakouska ve dnech 28. 2. - 4. 3. 2011 - Mlejnková, Hana (VÚV TGM, v.v.i., 2011)
Účast na jednání Subkomise I Česko-rakouské komise pro hraniční vody, která se zabývá přípravou podkladů Protokolu Česko-rakouské komise pro hraniční vody.