Cestovní zpráva ze zahraniční služební cesty na Slovensko ve dnech 23. - 25. 2. 2011 - Juráň, Stanislav (VÚV TGM, v.v.i., 2011)
13. jednání skupiny Ochrana vod, pracující v rámci Česko-slovenské komise pro hraniční vody.