Cestovní zpráva ze zahraniční služební cesty do Rakouska dne 18. 1. 2011 - Mlejnková, Hana (VÚV TGM, v.v.i., 2011)
Odběr vzorků z Dyje a Pulkavy na rakouském území podle programu česko-rakouské KHV. Provedeno 1. terénní šetření v roce 2011 s odběrem vzorků z Dyje a Pulkavy na rakouském území. Odebrány vzorky na mikrobiologické, toxikologické a chemické analýzy. Fyzikálně-chemické parametry (teplota vzduchu, vody, pH, obsah kyslíku a konduktivita) změřeny na místě.