Cestovní zpráva ze zahraniční služební cesty na Slovensko ve dnech 12. - 13. 1. 2011 - Juráň, Stanislav (VÚV TGM, v.v.i., 2011)
9. jednání skupiny Rámcová směrnice o vodě, pracující v rámci Česko-slovenské komise pro hraniční vody.