Cestovní zpráva ze zahraniční služební cesty do Německa ve dnech 15. - 18. 4. 2007 - Blažková, Šárka (VÚV TGM, v.v.i., 2007)
Programový výbor Magdeburského semináře. Jednání o spolupráci s UFZ ohledně problematiky jakosti vody.