Cestovní zpráva ze zahraniční služební cesty do Německa ve dnech 8. - 10. 11. 2010 - Jakš, Michael (VÚV TGM, v.v.i., 2010)
Účast na 14. jednání pracovní skupiny pro správu data (DATA) Mezinárodní komise pro ochranu Labe.