Cestovní zpráva ze zahraniční služební cesty do Anglie a Německa ve dnech 28. 9. - 10. 10. 2008 - Blažková, Šárka (VÚV TGM, v.v.i., 2008)
Účast na konferenci Floodrisk 2008, schůzka povodňové skupiny projektu FRIEND k výsledkům v oblasti frekvenčního modelování povodní a k záměrům pro příští období.