Cestovní zpráva ze zahraniční služební cesty do Rakouska dne 19. 10. 2010 - Mlejnková, Hana (VÚV TGM, v.v.i., 2010)
Odběr vzorků z Dyje a Pulkavy na rakouském území podle programu česko-rakouské KHV. Provedeno desáté terénní šetření s odběrem vzorků z Dyje a Pulkavy na rakouském území. Odběr biologických složek proveden společně s rakouskou stranou. Odběr proveden za sníženého vodního stavu, zajištěného dispečinkem Povodí Moravy.