Cestovní zpráva ze zahraniční služební cesty do Německa dne 8. 10. 2010 - Kalinová, Marie (VÚV TGM, v.v.i., 2010)
Účast na slavnostním semináři k 20. výročí MKOL. Vysloveno poděkování všem spolupracovníkům Mezinárodní komise pro ochranu Labe a vyzdvižena aktivní spolupráce českých a německých odbnorníků.