Cestovní zpráva ze zahraniční služební cesty do Rakouska ve dnech 27. - 28. 7. 2009 - Vizina, Adam (VÚV TGM, v.v.i., 2009)
Vyřízení vízové povinnosti do státu Kanada z důvodu účasti na konferenci IAHR Vancouver 2009.