Cestovní zpráva ze zahraniční služební cesty do Německa dne 8. 12. 2008 - Křivánek, Svatopluk (VÚV TGM, v.v.i., 2008)
Účast na zahajovacím zasedání základní skupiny pro ochranu perlorodky říční Bavorsko-Česká republika. Důvodem zasedání bylo řešení problematiky restrukturalizace pracovních skupin pro ochranu perlorodky říční v bavorském úseku státních hranic.