Cestovní zpráva ze zahraniční služební cesty do Německa ve dnech 30. 1. - 1. 2. 2007 - Pospíchalová, Danica (VÚV TGM, v.v.i., 2007)
Návštěva školicího a předváděcího centra firmy Applied Biosystems. Výběr vhodného přístroje pro kapalinovou chromatografii s hmotnostní detekcí.