Cestovní zpráva ze zahraniční služební cesty do Rakouska ve dnech 1. - 8. 5. 2010 - Martínková, Marta (VÚV TGM, v.v.i., 2010)
Účast na mezinárodní konferenci European Geosciences Union - General Assembly 2010.