Cestovní zpráva ze zahraniční služební cesty na Slovensko ve dnech 13. - 15. 5. 2009 - Dvořák, Roman (VÚV TGM, v.v.i., 2009)
Účast na konferenci "Nové analytické metódy v chémii vody" HYDROCHÉMIA 2008.