Cestovní zpráva ze zahraniční služební cesty do Rakouska ve dnech 6. - 7. 4. 2009 - Rosendorf, Pavel (VÚV TGM, v.v.i., 2009)
Předmětem pracovního jednání na UBA ve Vídni bylo představit národní přístupy při implementaci Nitrátové směrnice zejména s ohledem na systém opatření zakotvených v Akčním programu a specifikovat existující nebo připravované postupy kontroly a monitoringu účinnosti opatření Akčního programu.