Cestovní zpráva ze zahraniční služební cesty do Německa ve dnech 15. - 16. 6. 2010 - Balvín, Pavel (VÚV TGM, v.v.i., 2010)
Jednání expertů o managementu množství vod v Mezinárodní oblasti povodí Labe. Bude stanovena v rámci MKOL ad hoc česko/německá skupina expertů "Management množství vod". Předmětem činnosti skupiny - řešení otázek týkající se nedostatku vody v důsledku sucha a nebo z jiných příčin a návrhů opatření vedoucích ke zmírnění dopadů těchto jevů.