Cestovní zpráva ze zahraniční služební cesty do Nizozemska ve dnech 27. - 29. 1. 2010 - Treml, Pavel (VÚV TGM, v.v.i., 2010)
Účast na konferenci European Water Governance: Challenges for Spatial Planning, Law and Economics. Účelem pracovní cesty bylo získání nejnovějších poznatků týkajících se plánování ve vodním hospodářství, zejména na celoevropské úrovni (vazba na Směrnici EP o vodě, způsoby financování, adaptační strategie proti dopadu klimatických změn). Dále byly získány cenné poznatky při panelové diskusi v tematické sekci věnované problematice pitné vody a suchu a v tematické sekci věnované protipovodňové ochraně.