Cestovní zpráva ze zahraniční služební cesty do Jihoafrické republiky ve dnech 17. - 26. 10. 2009 - Rozkošný, Miloš (VÚV TGM, v.v.i., 2009)
Účast na mezinárodní konferenci "International Mine Water Conference". Prezentace přístupů k ochraně vod před vypouštěním znečištěných vod v České republice, problematika čištění a vypouštění důlních vod z uranového průmyslu.