Cestovní zpráva ze zahraniční služební cesty do Chorvatska ve dnech 4. - 5. 5. 2009 - Juráň, Stanislav (VÚV TGM, v.v.i., 2009)
10. jednání skupiny Pressures and Measures (P&M/EG) pracující v rámci Mezinárodní komise pro ochranu Dunaje. Činnosti expertní pracovní skupiny: identifikace znečištění z bodových a plošných (difúzních) zdrojů znečištění, snížení dopadu emisí, negativně ovlivňující ekologický stav a kvalitu vod v povodí Dunaje, kvantifikace zátěže prostředí závadnými látkami, navrhování programů opatření směřující k redukci znečištění a k dosažení dobrého stavu vod.