Cestovní zpráva ze zahraniční služební cesty do Německa ve dnech 26. - 27. 1. 2009 - Kalinová, Marie (VÚV TGM, v.v.i., 2009)
Setkání expertů k aktualizaci Inventarizace přímých a nepřímých průmyslových zdrojů látek v povodí Labe, jejichž emise je nutno přednostně snížit.