Cestovní zpráva ze zahraniční služební cesty na Slovensko a Maďarska ve dnech 24. - 26. 4. 2008 - Michalová, Marie (VÚV TGM, v.v.i., 2008)
Seminář na téma: "Zpracování kalů na Slovensku a v Maďarsku".