Cestovní zpráva ze zahraniční služební cesty do Rakouska dne 7. 4. 2008 - Beránková, Danuše (VÚV TGM, v.v.i., 2008)
Jednání o přípravě projektu Profor Weiviertel - Jižní Morava spolufinancovaného z Evropského fondu ERDF v rámci programu Evropská územní spolupráce - OP přeshraniční spolupráce ČR - Rakousko.