Cestovní zpráva ze zahraniční služební cesty do Rakouska ve dnech 3. - 7. 10. 2007 - Tušil, Petr (VÚV TGM, v.v.i., 2007)
Odborná exkurze Alpská vodní díla III organizované Českou vědeckotechnickou vodohospodářskou společností, Odbornou skupinou pro vodní toky a vodohospodářské soustavy a Českým přehradním výborem.