Cestovní zpráva ze zahraniční služební cesty do Německa dne 13. 9. 2007 - Kalinová, Marie (VÚV TGM, v.v.i., 2007)
Účast na 3. poradě odborníků Koordinační skupiny pro implementaci Rámcové směrnice na hraničních vodách Stálého výboru Sasko, Česko-německé komise pro hraniční vody, jednání na Saském zemském úřadě pro životní prostředí a geologii v Drážďanech.