Cestovní zpráva ze zahraniční služební cesty do Chorvatska ve dnech 31. 8. - 9. 9. 2007 - Štěpánková, Pavla (VÚV TGM, v.v.i., 2007)
Účast na konferenci GIS Odyssey 2007. Prezentace výsledků řešených projektů zaměřených na mapy povodňového rizika v ČR formou přednášky a posteru.