Cestovní zpráva ze zahraniční služební cesty na Slovensko dne 10. 5. 2007 - Beránková, Danuše (VÚV TGM, v.v.i., 2007)
Konzultace na DHI Slovakia. Výměna pracovních zkušeností, které se týkají problematiky odvodňování dálničních systémů a nakládání s těmito vodami. Byly získány informace o přípravě technických předpisů pro odvodnění, zkušenosti s funkčností sedimentačních nádrží.