Cestovní zpráva ze zahraniční služební cesty na Slovensko dne 9. 2. 2007 - Juráň, Stanislav (VÚV TGM, v.v.i., 2007)
Účast na 2. jednání bilaterální pracovní skupiny "Rámcová směrnice" implementující Rámcovou směrnici EU o vodní politice (2000/60/ES) na hraničních vodách se Slovenskou republikou.