Cestovní zpráva ze zahraniční služební cesty do Polska ve dnech 7. - 8. 2. 2007 - Soldán, Přemysl (VÚV TGM, v.v.i., 2007)
Účast na 6. poradě pracovní skupiny GM při Mezinárodní komisi pro ochranu Odry (MKOO). Předmětem jednání byla kontrola poslední verze mezinárodní zprávy Odra 2007.