Cestovní zpráva ze zahraniční služební cesty do Rakouska dne 5. 2. 2007 - Mlejnková, Hana (VÚV TGM, v.v.i., 2007)
Činnost česko-rakouské KHV - účast na presentaci změny technologie v rakouském závodě Jungbunzlauer v Pernhofenu. Pracovníky chemického závodu v rakouském Pernhofenu, který je dlouhodobým znečišťovatelem řeky Dyje, bylo presentováno nové technologické zařízení, které má sloužit k úpravě kukuřice na kukuřičný škrob, který bude výchozí surovinou pro výrobu kyseliny citronové. V současné době je výchozí surovinou k výrobě kyseliny citronové melasa, která bude postupně nahrazována kukuřičným škrobem.