Cestovní zpráva ze zahraniční služební cesty do Belgie ve dnech 16. - 18. 1. 2007 - Vyskoč, Petr (VÚV TGM, v.v.i., 2007)
Jednání pracovní skupiny D - reporting Společné implementační strategie (CIS) pro implementaci Rámcové směrnice.