Cestovní zpráva ze zahraniční služební cesty do Polska ve dnech 18. - 19. 9. 2006 - Kašpárek, Jan (VÚV TGM, 2006)
Měření průtoků a hladin podzemní vody na vybrané pozorovací síti v oblasti Krzeszowa a Kudowa Zdrój.