Cestovní zpráva ze zahraniční služební cesty do Litvy ve dnech 13. - 16. 6. 2006 - Kokeš, Jiří (VÚV TGM, 2006)
Účast na workshopu interkalibračního cvičení Central/Baltic GIC skupiny, na kterém probíhalo poslední dolaďování datových souborů jednotlivých členských států a jejich metodik hodnocení.