Cestovní zpráva ze zahraniční služební cesty do Rumunska ve dnech 1. - 4. 4. 2006 - Štěpánková, Pavla (VÚV TGM, 2006)
1. porada ad-hoc skupiny expertů pro informační správu a GIS (IM&GIS EG), pracující v rámci Mezinárodní komise pro ochranu Dunaje.