Cestovní zpráva ze zahraniční služební cesty do Estonska ve dnech 6. - 9. 6. 2005 - Fuksa, Josef (VÚV TGM, 2005)
Účast na jednání 5. schůze "Central and Baltic Rivers Geographical Intercalibration Group (CRB-GIG X). Jednání o postupu interkalibračního cvičení a harmonizace přístupů hodnocení ekologického stavu vodních útvarů.