Cestovní zpráva ze zahraniční služební cesty do Rakouska ve dnech 29. - 30. 11. 2004 - Barchánková, Jiřina (VÚV TGM, 2004)
Návštěva zařízení na zpracování biologicky rozložitelných odpadů v okolí Vídně a Freinstadtu (kompostárny, sběrné dvory, mechanicko biologická úprava odpadů).