Cestovní zpráva ze zahraniční služební cesty do Belgie ve dnech 24. 4. - 1. 5. 2004 - Finger, Petr (VÚV TGM, 2004)
Účast na kurzu OECD pro inspektory SLP. Kurz byl věnován celkovému zopakování a prohloubení znalostí zásad SLP se zaměřením na studie prováděné na více místech, postupy při inspekcích a auditech studií a kritické odchylky od zásad, se kterými se inspektoři nejčastěji setkávají během kontrol.