Cestovní zpráva ze zahraniční služební cesty na Slovnesko ve dnech 7. - 10. 10. 2003 - Gálková, Helena (VÚV TGM, 2003)
Účast na konferenci "Mikrobiologie vody 2003" pořádané Československou společností mikrobiologickou. Konference se týkala všech druhů vod.