Cestovní zpráva ze zahraniční služební cesty do Francie ve dnech 20. - 28. 4. 2002 - Blažková, Šárka (VÚV TGM, 2002)
Účast a presentace posteru "Research on the Czech part of the international Elbe River" a přednesení příspěvku "Flood frequency estimation by continuous simulation for a catchment treated as ungauged". Dále organizování schůzky povodňové skupiny projektu FRIEND, jednání k přípravě společných publikací s Universitou v Lancasteru.